Tarot

Tarotul este una dintre artele divinatorii cele mai raspandite in Europa, imbracand si unele forme populare, uneori chiar degenerand in “ghicitul in carti” cu lamele obisnuite ale cartilor de joc. Desi exista incredibil de multe variante de tarot, mai ales ca aspect grafic si ca nume purtat de fiecare arkana in parte, continutul si mesajul lor este IDENTIC, indiferent de numele pe care-l poarta, mult prea multe variante de tarot pentru a le enumera aici.

Divinatia cu Tarotul se poate face in extrem de multe feluri de etalare, folosind Arkanele numai in picioare sau si rasturnate. Dupa cum am sugerat si justificat la sectiunea “Rune”, eu va indemn sa consultati divinatia cu tarot numai in pozitie dreapta. Inchei prin a va spune ca, amele de tarot sunt extrem de explicite si desi sunt “vorbarete” si dispuse a te informa cat mai exact si cat mai complet, sfatul meu este sa le tratezi cu respect, sa nu le suprasoliciti si sa le multumesti de fiecare data, pentru ca Raspunsul lor sa fie spre binele tau cel mai inalt! ...Etalare tarot

Intrebarea ta:


Selecteaza un tip de etalare

Asigura-te ca esti intr-un mediu linistit si ca nu vei fi tulburat de nimic timp de circa 30 de minute.

Reculege-te, formuleaza scurt si clar intrebarea, raspunsul va fi asemenea. Noteaz-o in spatiul special creat sau daca doresti, poti numai s-o rostesti cu voce tare.

Mesajul sa-ti fie de folos!

Afla mai multe despre divinatia cu tarot


Citeste despre tarot Citeste despre etalari Vezi toate lamele de tarot
proudly powered by pentrucapot
dupa o idee marca vandidei.ro
www.e-divinatie.ro   www.e-tarot.ro   e-feng-shui.ro